
Behoeften en interesses van de deelnemers aan de workshop
Zijn er speciale behoeften, allergieën of dit? Zorg dat de deelnemers de informatie niet in uw pakket of in hun tablet zien. Weelderig ontbijt, lunch en diner met drankjes kunnen worden geregeld.
Voorgerechten en hapjes kunnen al op de eerste dag van de workshop worden geserveerd.
Een hoofdgerecht en wat grotere hapjes vallen het meest in de smaak bij de gasten. Het hoofdgerecht wordt rond 7.15 gegeten. De hapjes kunnen rond dezelfde tijd of rond 1.00 uur worden geserveerd. Dit moet worden bezien in het licht van de algemene gang van zaken.
Veel kerken en religieuze groeperingen hebben hun eigen minikerk in hun kerk waar de mensen naartoe kunnen gaan om van het eten te genieten.
Wijze van betaling. Hier is de betaling door de gasten die het als een soort experiment zien. Wie weet? Misschien is het in hun voordeel om iets nieuws te proberen.
Organisatie van de workshop
Neem het algemene plan van de bijeenkomst en zorg ervoor dat het goed tot uiting komt in de gegeven tijd. Organiseer de stoelen, tafels, eten, afwas en andere zaken.
Gebruik de informatie met trots en voorkom dat u in verlegenheid wordt gebracht. Wees echter niet verbaasd als u hoort dat uw idee niet erg origineel is.
Door de hier genoemde dingen te weten, kunt u de onaangenaamheden van een gesprek met uw supervisor of iemand van de organiserende dienst vermijden.
Accepteer geen extra loon. Dit is een beslissing van de werkgever. Je hebt zelf besloten wat je gaat doen en hoeveel je wilt uitgeven aan het hele evenement.
Verwar het eten niet met de reeds geplande maaltijden. Elk cateringbedrijf kan maaltijden voor u plannen, maar u moet zelf voor het eten voor het evenement zorgen.
Wees financieel voorbereid.
Je moet beseffen dat catering een winstgevende zaak kan zijn. Dit is zo omdat u en uw personeel in staat zullen zijn om winst te maken. Zorg ervoor dat u financieel zeker bent en dat u het zich kunt veroorloven om professionele cateraars in te huren.
Cateraars zal u helpen tijd en geld te besparen.
Cateraars zullen u helpen om uw werklast aan te kunnen.
Cateraars zullen u een verscheidenheid aan menu’s aanbieden. Dit is belangrijk omdat elke klant een andere eetlust zal hebben.
Je zal niet vastgebonden zijn tijdens het evenement. U kunt uw mobiele telefoon in uw zak laten tijdens het evenement en nog steeds in staat zijn om eten te bestellen.
Het evenement zal professioneel worden aangekleed.
Er zal goed opgeleid personeel zijn om het eten te serveren.
De gasten worden op tijd bediend.
Het cateringbedrijf vouwt uw menu en maaltijden samen tot één groots gerecht.
Het hoofdgerecht wordt op de locatie afgeleverd.
Essentiële catering benodigdheden worden geleverd.
Een professionele en vriendelijke staf zal er zijn om u te bedienen.
Niemand zal verantwoordelijk zijn voor het eten, de eetfaciliteiten, de decoraties, of andere aspecten van het evenement.
Het evenement zal worden geregistreerd en u zult in staat zijn om de cijfers in grafieken weer te geven, zoals u de trends van de klanttevredenheid hebt bijgehouden.