
Geef uw beste prestaties
Managers van eetgelegenheden benadrukken meestal het belang van prestatie boven alles. Eetgelegenheden zijn per slot van rekening prestatieclubs. Bovendien zijn prestaties, althans tot op zekere hoogte, verzekerd. Het eten wordt tenminste in potentie voorzien van prestatie-eisen. Gekookt eten wordt bereid met specifieke ingrediënten, gebrande noten en dagelijks vers fruit/groenten worden aan tafel gebracht. Bon appétit!
De voor de hand liggende prestatie-eis voor een restaurant is dat het daar bereide voedsel uitstekend moet zijn. Diners willen eten dat lekker is, en de beste manier om dit eten te leveren is gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige, verse ingrediënten. Als dit ook nog eens voortreffelijk is, dan zal de clientèle voortdurend gevoed worden en terugkomen voor meer. Bovendien zal de zaak vol zitten met mensen die weten hoe ze het eten op de juiste manier moeten waarderen en ervan moeten genieten, een wenselijk effect op elk restaurant.
bon appétit
Dit betekent dat men het eten rechtstreeks bij de kok bestelt, wat door de Fransen wordt genoemd: “iemand iets goeds toewensen; vooral een vrouw.” Dit is een Franse gewoonte die al heel oud is. Afhankelijk van het land kan de gewoonte ook zijn “goed wensen”. Deze wens wordt beantwoord door de persoon die het geschenk ontvangt. Dit is niet informeel. Het opdienen van voedsel is meer een kunst dan soms wordt aangenomen.
De kunst van het koken
De bekwame kok weet dat smaak alles is. Geen enkele kok zou durven koken zonder eerst het te bereiden gerecht te hebben geproefd. Het proces begint met het kopen van de ingrediënten en het koken ervan door de kok. De proever geeft dan commentaar op de smaak en voegt nieuwe ideeën toe aan het gerecht. Het resultaat is nadat de kok tevreden is en klaar is om te proeven.
mannelijk of vrouwelijk?
Cranberry geslacht staat bovenaan de lijst als het gaat om gunst zonen en dochters. In de kuststreek worden karmozijnrode en enkele andere bessen graag gegeten, maar op andere plaatsen, zoals in Centraal-Californië, zijn het vooral kersen en pompelmoezen die de aandacht trekken. Zelfs pijnbomen brengen hun eigen afnemers. De zoete paarsachtige vruchten van de eik, de kastanje, de iep, de den en de wilg zijn altijd aanwezig, net als de manieren om ze te bereiden.
Verse ingrediënten
Voor veel mensen is dit belangrijk. Als je uit eten gaat, wil je niet gedwongen worden voedsel te eten dat je niet zelf hebt bereid. Niet alleen loopt u het risico ziek te worden, maar u wilt ook niet het risico lopen dat u niet van het eten geniet, dus controleer de ingrediënten en de kruiden die bij de maaltijd worden geleverd. Zorg ervoor dat het voedsel dat u eet vers is. Kijk naar de gallon potten in uw supermarkt. Ze vertellen u wanneer het blik is gemaakt, dus controleer de data. Versheidssterren en merg zijn tekenen van versheid.
Ondergekookt of rauw?
Het klinkt alsof u bij de fish or chip shop bent, maar u ziet waarschijnlijk nog steeds de vis op de lopende band komen in uw plaatselijke kruidenierswinkel. U wilt zo vers mogelijke, natuurlijke ingrediënten, dus waarom vraagt u de mensen van de visafdeling niet naar de gaarheid? Zij zullen u met plezier vertellen wat er is gebruikt om de vis te koken en wat er uit de vis is gekomen. Meestal hebben ze niet veel tijd nodig om uit te leggen wat erin is verwerkt. Maar begrijpen wat is gebruikt om het te koken zou het volgende moeten zijn waar u naar zoekt.
Natuurlijke smaken
U wilt geen metaalsmaak aan uw voedsel. De mensen van de visafdeling begrijpen dit meestal wel, maar toch helpt het om het te vragen. Ondergekookte of rauwe zeevruchten hebben een metaalsmaak. Daarom moet je vragen of wat ze gebruiken het beste is voor jou en wat het beste is voor je dieet. Meestal kunnen ze je een programma aanraden dat je zou kunnen helpen gewicht te verliezen als je probeert gezond te worden.
Het is ook belangrijk te begrijpen dat natuurlijke smaken niet alleen iets zijn dat we van restaurants kunnen eisen. Dit is iets dat we al op de markt kunnen vinden. Zorg ervoor dat u niet alleen kunt eten wat er op het menu staat, maar ook wat u thuis op uw gemak kunt eten. Dit is wat echt het beste in de wereld zou zijn.